Тялото му бе открито тази сутрин около 7.30 ч. върху

...
Тялото му бе открито тази сутрин около 7.30 ч. върху
Коментари Харесай

Последна Информация От Преди Минути: Ново Жестоко Убийство Потресе България! Разстреляха Брутално Известния Жоро

Тялото му бе намерено тази заран към 7.30 ч. върху капака на лек автомобил БМВ, паркиран на метри от постройката на Областната администрация. Първоначално криминалистите оповестиха, че мъжът е бил намушкан с нож, който е открит до тялото му.

" Убийството е станало преди среднощ, видно е от камерите. Не е прелестно като дойдеш на работа под прозореца ти да има мъртвец ", сподели пред публицисти регионалният шеф Здравко Димитров.

Той добави, че е забелязал мъжа, облегнат на капака на кола и посинял, на 5 метра под прозореца му.

Трупът на Джевизов е открит от инцидентна минувачка, която незабавно подала сигнал на тел. 112. Целият регион бе блокиран от полиция, а на място дойдоха зам.-окръжният прокурор Галин Гавраилов и шефът на полицията старши комисар Атанас Илков. При осъществения оглед от правосъден доктор по тялото е открита огнестрелна рана в региона на сърцето.

Според една от версиите, по която полицията работи, Жоро Плъха се е опитвал да открадне фарове от автомобил. В този миг някой е видял, крадецът го е нападнал с нож и е бил убит. В момента криминалистите търсят гилзи от огнестрелно оръжие в региона на убийството.

Жоро Джевизов е с дебело престъпно досие. Той има регистрации за голям брой обири от коли и домове. Осъждан е неведнъж, в това число и за нахлуване с нож. Преди 10 години той влезнал да краде в жилище на пловдивчани, само че притежателят го изненадал и се опитал да го залови. Тогава той го намушкал с нож и избягал.

В Окръжната прокуратура в Пловдив е формирано досъдебно произвеждане за ликвидиране.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР