Тя ще се случи, когато е ясно, че ще продължим

...
Тя ще се случи, когато е ясно, че ще продължим
Коментари Харесай

Акад. Денков: Подкрепям г-н Борисов - ротацията не е на всяка цена

" Тя ще се случи, когато е ясно, че ще продължим работата по целите. Когато е ясно, че България ще продължи да бъде проевропейска страна, която поддържа главните европейски цели, която се бори за увеличение на приходите и понижаване на неравенството. Това са задачите, за които се борим. Ако можем да ги осъществяваме, ще има ротация. Ако не можем, няма да има ", добави министър председателят.

" Няма закрепен състав на Министерски съвет след ротацията. Това включва и моята позиция като министър, ясно е, че ще бъда вицепремиер ", уточни акад. Денков.

 

Той изясни, че самичък е предложил на Борисов да проведат среща. " Добре е да стартираме да си приказваме непосредствено, а не през медиите. Смятам диалозите през медиите за нещо много нездравословно ". 

 

Денков изясни, че при среща с Борисов тематиките за разискване биха били ротацията и оценка на министрите в сегашния кабинет.

 

Той отговори и на рецензиите от страна на водача на ГЕРБ, че идното пътешестване на Денков до Съединени американски щати е прекомерно разхищаващо средства, като изясни, че е напълно естествено, откакто Борисов като министър-председател е пътувал до Съединени американски щати, това да прави и министър председателят в този момент. " Уверявам ви, че няма да отида на пътешестване, което не си коства по повод наличието на диалозите. Аз съм министър-председател на България и ще пътувам като подобен ". 

 

" Когато се върна от тази командировка, ще се доклада ", уточни акад. Денков и съобщи, че всичко останало по въпроса е полемика, в която не би влезнал. 

, че нищо не е непременно, само че има убеденост, че ротацията ще се случи. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР