Тя леко загадъчно обяви, че направо не си спомня откога

...
Тя леко загадъчно обяви, че направо не си спомня откога
Коментари Харесай

Красива водеща в загадъчна връзка с Папи Ханс

Тя леко загадъчно разгласи, че напряко не си спомня от кой момент не го е виждала. Със сигурност от последната им среща са минали години.

Певецът пък незабавно реши да разсея подозренията и обясни за феновете, че двамата са били съученици.

Те са приключили в един випуск Руското учебно заведение в София.

Папи Ханс описа, че тогава той е бил просто момче от “Б " клас, а Анна-Мария призна, че не помни даже коя е била нейната паралелка. Но пък сигурно помни него.

Дали с изключение на закачки е имало и нещо друго сред двамата, по този начин и не стана ясно. Водещата и поп звездата обаче демонстрираха обща позиция по настоящите публични проблеми.

Конова особено попита изпълнителят на “Кекс " какво мисли за вълната от неодобрение и гражданска интензивност срещу насилието. Папи Ханс изясни, че е удовлетворен от надигането на обществото и самия той се е влключил в митингите.

“Като излезеш в чужбина, първото нещо, което изчезва от погледите на хората, е експанзията. У нас още я има, тъй като сме бедна страна. В началото на демокрацията парите бяха в избрани хора и всички желаеха да наподобяват на тях ", разсъждава по тематиката той.

Папи Ханс описа, че по времето, когато са били съученици с Анна-Мария, на няколко пъти е ставал удостоверение на мутренско държание.

Негов другар на 17 години е бил умишлен пред клуб пред очите на приятелката си. Друг пък е бил атакуван от охранител.

По подигравка на събитията, Папи Ханс неотдавна също станал обект на експанзия от страна на охранител. “Охраната потегли да ме атакува ", показа той за обстановка зад сцената на скорошна изява.

Гард на сцената се опитал да го изгони, макар обяснението, че той е една от звездите на концерта. Наложило се уредниците да обяснят кой е Папи Ханс и по-късно охранителят липсващ, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР