Тя е силна. Тя е специална. Тя е образец за

...
Тя е силна. Тя е специална. Тя е образец за
Коментари Харесай

7 знака, че си имате работа със силна жена

Тя е мощна.
Тя е специфична.
Тя е пример за всички дами.

Няма потребност от твоето утвърждение

Надали ще търси мнението ти за всичко, изключително в случай че се свежда до въпроса " Дебела ли съм? ". Тя има лична позиция, както и цели, от които не би се отказала. А в случай че вземе решение, ще го отстоява до дъно, без значение дали ще го одобряваш, или не.

Предпочита мъжкото почитание, а не внимание

Тя е изцяло наясно, че е умна/забавна/секси/талантлива и така нататък Няма потребност от мъж, който да отбелязва обстоятелствата. Но в случай че не усети почитание, едва ли ще остане задълго при теб.

Самата демонстрация на почит приказва за един по-дълбок интерес от страна на мъжа, а не краткотрайното привличане единствено от външния й тип.

Болката е единствено трофей

Никога няма да я видиш да упреква другите или да съжалява за постъпките си. Тя ще бъде горда, че се е сблъскала лице в лице с проблемите. И колкото и зле да се усеща, колкото и да я боли, тя ще държи главата си високо изправена, тъй като постоянно излиза победител, даже единствено по тази причина, че се е борила.

Срещите с нея ви работят ободрително

Позитивното й държание е заразително. Колкото и зле да се чувстваш, тя постоянно намира метод да те ободри и да те накара да се почувстваш по-добре. Ще види благоприятни условия във всяка задънена улица и ще те проводи до тях.

Няма потребност да се съпоставя с други дами

Тя просто няма тази нужда. Наясно е, че всеки човек си има своите падения и възходи. И без значение на какво състояние е, в никакъв случай няма да се опита да изпъкне или пък ще се натъжи, сравнявайки се с други. Фокусира се напълно върху личния си триумф.

Силна не значи робот

Колкото и желязна да бъде, тя също по този начин има страсти, които от време на време демонстрира. Това не трябва да те учудва. Чувствителна, само че мощна, тя е комплицирано и многолико човешко създание.

Честността е преди всичко

Истината от време на време е мъчителна, само че постоянно е по-добре от лъжата. Тя е задоволително смела, с цел да бъде почтена. Предпочита да нарани някого за един миг, само че не и да изрече неистина, която ще го заблуди за дълго време.
Но това значи, че и тя чака същото отношение към себе си. Надали ще толерира противоположното.

Източник: Framar.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР