Тя е роден победител. Тя е лъвското сърце на българската

...
Тя е роден победител. Тя е лъвското сърце на българската
Коментари Харесай

Елица Янкова - роден победител в борбата и в живота

Тя е роден победител. Тя е лъвското сърце на българската битка. Момичето с стоманен дух, амбициозна и непримирима. Това е Елица Янкова.

21-годишната дебютантка на Игрите в Рио де Жанейро завоюва първия орден за България и въодушеви родните ни спортисти за още триумфи. Елица сбъдна фантазията си освен да взе участие на Олимпийски игри, само че и да завоюва орден. Елица накара цяла България да си спомни за силата на българския дух.

В предаването " Зала на славата " Елица Янкова споделя пред Свобода Маданска за сложния и бодлив път към триумфите - международна купа, сребърен орден от европейски игри, бронз при дамите и бронзово олимпийско отличие от 2016-а. Елица Янкова споделя и за отдръпването си от спорта, за пристрастеността към музиката и танците, за битката в живота и за сродната си душа Алекса Ерски, с който ще станат семейство след броени месеци. Елица Янкова разкрива формулата и цената на триумфа.

Не пропускайте " Зала на славата " с присъединяване на лъвското сърце на българската битка - Елица Янкова! Неделя, 13:15 ч. по Българска национална телевизия 1!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР