Тя е очарователната и симпатична, а всяка неделя я виждаме

...
Тя е очарователната и симпатична, а всяка неделя я виждаме
Коментари Харесай

Какво се случва с красивата "Мис Рачков", има ли си гадже и с какво се занимава

Тя е очарователната и симпатична, а всяка неделя я виждаме да кръжи като пойна птичка край Рачков по време на шоуто му. Полина Петкова завоюва състезанието " Мис Рачков " предходната година, като надделя конкуренцията с възприятие за комизъм, хубост и разум. Красавицата обаче има функции в хитови поредици " Откраднат живот ", " All inclusive " и крими сериала " Братя ".

Виж още: 24-каратови усмивки с Ивана, дъщерята на Ванко 1! Какво не съумя да скрие хубавицата

Поли е приключила Националната музикална академия " Проф. Панчо Владигеров " с класическо пеене, взела участие е в музикално шоу, а сега е солист на музикалния спектакъл в Търново, където взе участие в комедията " Госпожа министершата " и мюзикъла " Криворазбраната цивилизация ". Петрова обаче не крие, че обича адреналина. Голяма тръпка ѝ носи шофирането с кросов мотор. Била е нееднократен републикански първенец по спортното катерене, име над 15 медала в дисциплината.

Виж още: Какво се случва? Влади от Alex&Vladi със странни послания в мрежата

Поли обаче не е самотна, а до нея има много хубав и мощен мъж, който е завладял сърцето ѝ. Той се споделя Ангел Цонев и работи като барман в едно от най-вървежните заведения в Слънчев бряг. Двамата се срещат в родния гряд на Ангел - Велико Търново, издават от " България през днешния ден ". Тя и обичаният ѝ обожават природата и постоянно отскачат до обичани дестинации, известни с красивите си пейзажи.

Изображение: https://www.instagram.com/polina.p.petkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР