Тя е известна като принцесата на попа, но Бритни Спиърс

...
Тя е известна като принцесата на попа, но Бритни Спиърс
Коментари Харесай

Поп принцеса или кралица: Тийн романсът на Бритни Спиърс и принц Уилям

Тя е известна като принцесата на попа, само че Бритни Спиърс в миналото е била подготвена да стане същинска принцеса. Твърди се, че 40-годишната певица е имала онлайн романс с 40-годишния принц Уилям, когато двамата са били младежи, само че нещата не са стигнали по-далеч. Какъв щеше да бъде светът, в случай че романсът беше прераснал в брак? Оставяме на въображението ви. А кой твърди, че сред Бритни и Уилям е имало нещо – продължете да четете, с цел да разберете!

През 2002 година Бритни сподели в токшоуто на Франк Скинър, че си е разменяла имейли с херцога на Кеймбридж и даже го е поканила на вечеря, до момента в който е била на турне в Обединеното кралство.
За страдание, възможностите на Бритни да продължи с ухажването на Уилям и в последна сметка да стане кралица са попарени, тъй като той не се появява. „ Значи принц Уилям ти върза тенекиена кутия? “, попита я Франк, а Бритни удостовери.

Когато дава това изявление, Бритни е по отношение на сътрудника си Джъстин Тимбърлейк. Британското издание The Sun пък заяви, че вместо да се срещне с поп принцесата, принцът е избрал да отиде на лов на лисици.

Слуховете за онлайн връзката сред Бритни и Уилям се въртяха месеци преди изявлението на Бритни, само че постоянно бяха отричани от Бъкингамския замък.

През септември предходната година кралският биограф Кристофър Андерсен показа още повече детайлности за кибер аферата: „ Уилям и Спиърс се пробваха да се свържат, когато бяха млади “, твърди създателят в книгата си „ Братя и съпруги: Вътре в персоналния живот на Уилям, Кейт, Хари и Меган “. „ Възможно е да е имало телефонни диалози сред тях, само че не си припомням да са съумели да се срещнат в действителност през този интервал “, удостовери той.

През 2003 година Уилям стартира да се среща с сегашната си брачна половинка Кейт Мидълтън. Междувременно Бритни се раздели с Джъстин Тимбърлейк в края на 2002 година

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР