Тя бе внесена преди 2 седмици в Министерски съвет, в

...
Тя бе внесена преди 2 седмици в Министерски съвет, в
Коментари Харесай

Изпратиха подписка за завършване на АМ „Струма” до Фон дер Лайен

Тя бе импортирана преди 2 седмици в Министерски съвет, в Министерство на регионалното развитие, Министерство на околната среда и водите и МТС от уредниците

Подписката в поддръжка довършването на автомагистрала „ Струма ” през Кресненското дефиле, зад която застанаха над 6000 от Пиринско, бе изпратена и до ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Подписката бе импортирана преди 2 седмици в Министерски съвет, в Министерство на регионалното развитие, Министерство на околната среда и водите и МТС от уредниците.

Местните хора поддържат утвърденото трасе на автомагистрала „ Струма “, което планува в посока София да бъде построено ново трасе отвън дефилето, а в посока Гърция да се употребява съществуващият път Е-79 след неговата рехабилитация, включваща всички уреди – мостове, тунели, водостоци и други, някои от които не са ремонтирани от повече от 20 години.

Според един от уредниците Бианка Венкова задачата е подкрепяне на доизграждането на автомагистралата през Кресненското дефиле.

" Искаме да се избегнат километричните тапи, както и пътните катастрофи. За 3 дни събрахме повече от 6000 подписа на хора от Симитли, Петрич, Градево, целия район ", акцентира тя, съобщи Нова телевизия.

Кметът на Симитли Апостол Апостолов показа, че сигурността е най-важна и добави, че има 1,2 милиарда, отпуснати за дотъкмяване на автомагистралата, които би трябвало да бъдат усвоени.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР