Твърдица. Крещящата необходимост от качествено образование в малките населени места-

...
Твърдица. Крещящата необходимост от качествено образование в малките населени места-
Коментари Харесай

Тодор Байчев, БСП: Искаме да променим начина на управление на МВР, за да се сведе битовата престъпност до граници, които няма да се усещат толкова тежко от обществото

Твърдица. Крещящата нужда от качествено обучение в дребните обитаеми места- бе един от главните въпроси, повдигнати от жителите на Твърдица, на среща с народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Веска Ненчева и Тодор Байчев, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Възпитанието в полезности у младежите, което от дълго време е изгубено, а е належащо, също бе сложено на дневен ред. Жителите на Твърдица не скриха и болката за младите, които не остават в дребните обитаеми места поради неналичието на работа и разцвет. „ С тази Визия предлагаме качествено нов модел на ръководство. По отношение на сигурността, желаеме да променим метода на ръководство на Министерство на вътрешните работи, с цел да се сведе битовата престъпност до граници, които няма да се усещат толкоз тежко от обществото “, сподели националният представител Тодор Байчев.
Над два часа и половина продължи срещата с народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Теодора Халачева и Петър Витанов в Нова Загора. Жителите на града сложиха въпроси по тематики, свързани със опазването на здравето, образованието и развиването на района. Те отразиха невъзможността на страната да се оправи със бранша на опазването на здравето и обявиха, че новата промяна, която се готви от министъра, ще утежни финансово българите, само че няма да усъвършенства качеството на услугата. Жителите на Нова Загора обявиха, че е нужна нов вид политика и нов морал, тъй като в България липсва държавност. Поставен бе и въпросът за финансирането на общинските и държавни учебни заведения, тъй че те да дават отговор на потребностите на учениците и учителите. Според жителите на общината потребностите на елементарния човек не са на напред във времето за ръководещите.
„ Всички сме уверени, че ГЕРБ не може повече да ръководи “, съобщи националният представител Теодора Халачева. Тя изясни, че „ Визия за България “ е една рамка, зад която би трябвало да стои сериозен взор за това какво се случва в страната и стопанската система, тъй като ни е нужно развито произвеждане. Предложенията, свързани с развиването на родното произвеждане, заложени във Визията бяха подкрепени от всички присъстващи на срещата.
На срещата с народните представители Николай Тишев и Николай Пенев в Младово жителите на обитаемото място сложиха въпроси, свързани главно с политиката по приходите, заложена във Визията - актуализацията на пенсиите, увеличение на минималната работна заплата, фамилното подоходно облагане, както и за потребността от помощ на дребните аграрни производители. Те прибавиха, че от идната година се усилва двойно осигурителната тежест върху земеделските производители, което за младите и междинни производители значи още по-големи разноски.Жителите на Младово обясниха, че не поддържат и увеличението на налога на старите коли, тъй като това е удар върху хората с по-ниски приходи. „ Ако ние не променим модела на ръководство на България, всичко, което приказваме, няма да има смисъл “, сподели националният представител Николай Тишев. Той добави, че „ Визия за България е късмет за смяна на ситуацията на всеки един българин. Развитието на енергетиката, потребността от втора АЕЦ и предложенията, заложени в документа, бяха показани от народния представител Николай Пенев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР