Твърдението, че всичко на политическата сцена е на тепсия –

...
Твърдението, че всичко на политическата сцена е на тепсия –
Коментари Харесай

Д-р Николай Марков с тежки думи за кабинета: Петков и Василев остават чужди и вносни, Нинова и Хр. Иванов са случайни

Твърдението, че всичко на политическата сцена е на тепсия – напълно обществено е или наивно, или лицемерно. Политиката играе в два ритъма – обществено и подмолно. Това съобщи психиатърът доктор Николай Михайлов в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Не мисля, че това прави обединението пълноценна и удължава живота И, изключително по македонския въпрос. Националното възприятие е доста сериозен въпрос. България живее с отчасти или изцяло отчужден суверинитет. Такова е и чувството за районен съд Македония. Става въпрос за напън.

Българите чакат това достолепие да бъде предпазено непременно. Виждаме една нация, която се построява, да се оказва в позицията да диктува изискванията. Политиката е това, което се усеща от публиката. Хората желаят политиците да бранят остатъчното им достолепие “, акцентира психиатъра.

По мнението на доктор Михайлов Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер имат характерно лъчение и аура. „ Това са вносни хора със своя специфичност. Пребиваването им в политиката е един политически епизод за България, който носи детска доверчивост и порив в бъдещето. Българската политика е нещо много измъчено, най-изтощен обаче е електоратът “, уточни доктор Николай Михайлов.

„ Кирил Петков има контур на доверчивост, поради което публиката му прости грешките. Водачите на обединението нямат лидерски престиж. Това, което ги държи на повърхността е чувството на един дохвърчал политически феномен, което прави пребиваването им във властта допустимо. Корнелия Нинова, Христо Иванов и прочие хора са епизод в политиката ни, който ще остане в историята, като нещо инцидентно за бъдещето на България. Те нямат меродавност “, разгласи доктор Михайлов.

През погледа на психиатъра акцията с ареста на Борисов е била един непотребен ход, който не е довел до нищо съответно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР