Твърде интересно и решително мнение на наш евродепутат за една

...
Твърде интересно и решително мнение на наш евродепутат за една
Коментари Харесай

Българска граница пада! Депутат даде срок

Твърде забавно и уверено мнение на наш евродепутат за една от границите ни.

Ако до Коледа не ни одобряват в Шенген, границите сред България и Румъния би трябвало да бъдат отстранени. Това заяви евродепутатът Андрей Новаков.
-->
Според него взаимни дейности с Румъния биха улеснили изграждане на още един мост и стартиране на ферибот по Дунав.

" За всеки ден, загубен на границата, камион губи по 200 евро на притежателя си. Много от водачите напущат работа, тъй като не желаят да висят на границите.

Има хиляди опити в денонощието да се премине границата, обикновено е да има акции. Когато се залавят корумпирани служители на реда, те би трябвало да знаят, че ще изгубят пенсията си, всички привилегии.

Проблемът с приемането ни в Шенген не е към този момент в Нидерландия, колкото в Австрия. Там ще има избори и на някой му трябват по-секси послания като да вземем за пример " ние ще ги спрем, с цел да можете вие да спите умерено ".

 Спокойният сън в Австрия не зависи от това дали сме в Шенген, даже в противен случай ", разяснява той в утринния блок на Nova News. 

По думите му откогато Мария Габриел е външен министър дипломацията е на високо равнище. " Откакто тя пое връзката с евроинституциите, не сме имали предизвестия за неизпълняване на законодателството, процесът във връзка с приемането ни в Еврозоната се обясни ", счита Новаков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР