ТВ водещата Мира Добрева е пила от горчивата чаша на

...
ТВ водещата Мира Добрева е пила от горчивата чаша на
Коментари Харесай

Жоро Торнев окичил Мира с рога още след раждането на сина им

ТВ водещата Мира Добрева е пила от горчивата чаша на измяната – освен това нееднократно.

Връзката със брачна половинка й – режисьора Георги Торнев, не е от най-леките, а за сбирката от рога, с които се е сдобила с помощта на него, се носят същински митове.

„ Първият път, когато ми изневери, въобще не подозирах какво се случва, ровейки му в телефона “, призна намерено тя във „ ВИП Брадър “. Достоверни източници настояват, че Торнев почнал да кръшка на Добрева съвсем незабавно след раждането на сина им Георги – младши, написа „ Галерия “.

Цели 10 години към този момент тя безмълвно преглъща униженията, на които я подлага половинката й, само че наподобява или няма избор, или просто не желае да промени статуквото.

И въпреки да се прави на великодушна, тя се възползваше от вниманието на младото лъвче Атанас Колев, с цел да покаже на мъжа си, че още си я бива и най-много – с цел да му отмъсти. Когато имаха задача и прислужници и господарки, тя трябваше да дели с младежа даже една спалня. Всяка вечер преди да се скрие под завивките до него, повехналата хубавица се суетеше пред огледалото, мажеше се със скъпи лосиони и слагаше най-ефирната си одежда за сън.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР