Герои на предаването, получили нов дом в предишни епизоди, помагат

...
Герои на предаването, получили нов дом в предишни епизоди, помагат
Коментари Харесай

Грандиозен ремонт за финал на сезон 6 на Бригада Нов дом

Герои на предаването, получили нов дом в предходни епизоди, оказват помощ на бригадата да зарадва незряща жена и нейната майка

Последният за сезона епизод на „ Бригада Нов дом “ тази събота от 20:00 ч. по bTV ще бъде отдаден на „ проглеждането “ за същински красивите неща от живота. Незряща жена и нейната майка ще получат мечтания си дом с помощта и усърдната работа на Мария Силвестър, бригадата и доброволци от предходните епизоди.

Божидара е жена на 33 година, която се радва на живота, макар че прекарва дните си в цялостен мрак. Не познава татко си, само че майка й Мая е нейната най-голяма опора и двете дружно се оправят с всяка компликация, която се изправи пред тях. Божидара оказва помощ на фамилния бюджет като създава гривни и дава уроци по пеене на деца, само че парите не са задоволителни за ремонт на жилището им.

„ Тя вижда нещата по-добре от нас “, ще означи занаятчия Димитър и бригадата ще побърза да стартира работа. В помощ на идеята всеки ден в ремонта ще се включват разнообразни доброволци, измежду които - фондации, асоциации, сдружения и някогашни герои от предходните епизоди на предаването, които ще опишат по какъв начин се е развил животът им след появяването на „ Бригада Нов дом “ в него.

„ Всички герои ни дадоха толкоз доста, че даже не мога да го опиша “, ще показа вълнението си Мария Силвестър.

Емоционалните изненади ще участват и във финалния епизод на предаването. Кулминация на щастието на Божидара в актуализирания им дом ще бъде среща с участници от обичаното й предаване – „ Фермата “, отпред с продуцента и водещ Андрей Арнаудов.

„ Благодаря доста, че съм част от тази приказка “, разгорещено ще съобщи Божидара.
За край Мария и бригадата ще създадат трогателна равносметка на работата, която са свършили в границите на сезона.

„ Видяхме доста хора в усложнение, само че ние като едно мощно ядро, успяхме да им помогнем. Това, което най-вече ме впечатли е, че всички те имаха вяра “, ще показа Калин Евтимов, а Мария ще добави: „ Имаме обща цел – да не забравяме положителното и да го припомняме на хората “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР