Турция е започнала да достига платото на епидемията от коронавирус,

...
Турция е започнала да достига платото на епидемията от коронавирус,
Коментари Харесай

Ердоган: Турция достига платото, връщаме нормалния живот

Турция е почнала да доближава платото на епидемията от ковид, съобщи президентът Реджеп Ердоган, представен от Анадолската организация. Той уточни това в изявление през днешния ден на съвещание на Централния изпълнителен съвет на ръководещата Партия на справедливостта и развиването.  Думите ми идват, откакто през вчерашния ден в страната бяха регистрирани на 4700 случая за ден, като единствено два дни е имало по-високи стойности.

„ Като осигурим оптимално съблюдаване на ограниченията и през месеца Рамазан, ние си слагаме за цел,след празника връщане на страната ни към естествен живот ”, сподели Ердоган.

Свещеният за мюсюлманите месец Рамазан стартира на 24 април, а на 24 май е първият ден на празника Рамазан байрам. Пандемията, която главно е здравен проблем, от позиция на икономическите си последствия се трансформира в най-голямата рецесия след Втората международна война, сподели още Ердоган. Колкото е значимо да се води битка с пандемията, толкоз значимо е и да бъдем готови за новите положения, които ще зародят в света, в нашия регион и в страната след пандемията, посочи турският президент.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР