Турският втородивизионен Коджаелиспор иска да привлече нападателя на Локомотив Пловдив

...
Турският втородивизионен Коджаелиспор иска да привлече нападателя на Локомотив Пловдив
Коментари Харесай

Тим от Турция поиска Георги Минчев от Локо

Турският втородивизионен Коджаелиспор желае да притегли нападателя на Локомотив Пловдив Георги Минчев. Очаква се до ден-два комшиите да изпратят публична оферта за правата му. Тя ще бъде на стойност 300 хиляди евро. Според demokratkocaeli.com, договорката е доста допустима. „ Коджаелиспор продължава опитите си да укрепи състава с задграничен нападател по време на зимната пауза. Ръководството на клуба към този момент прави опити да контракти привличането на Георги Минчев от Локомотив Пловдив. Националът на България бе препоръчан на Коджаелиспор още през лятото. Тогава обаче до договорка не се стигна. През есента таранът изигра 25 мача във всички шампионати, в това число и 3 в Лигата на конференциите. В тях се регистрира с 13 гола и 3 асистенции. Всичко това е в детайли отразено в скаутските отчети. Те към този момент бяха прегледани както от спортно-техническия щаб, по този начин и от управлението на клуба. Шефовете бяха уверени, да стартират договаряния за привличането на русенеца.

Според сътрудниците от Тема спорт към този момент са водени диалози с футболиста и негови представители, които били обнадеждаващи, че скоро може да се стигне до договорка.

Свързани вести Тим от Италия желае Георги Минчев от Локо Пловдив Избраха Георги Минчев за №1 на октомври Локо при Ванга на Рупите
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР