Бъдещата звезда на ръгби лигата Микаела Ланковски е изложена на

...
Бъдещата звезда на ръгби лигата Микаела Ланковски е изложена на
Коментари Харесай

23-годишната звезда на ръгби лигата може никога повече да не почувства крайниците си, след като счупи гръбнака си при ужасяващ инцидент

Бъдещата звезда на ръгби лигата Микаела Ланковски е изложена на риск в никакъв случай повече да не почувства крайниците си след случай на терена в след което остана със съществени пострадвания на гръбначния дирек.

23-годишният Ланковски беше откаран по неотложност в болница след случая в Куинсланд, Австралия. Младежът е взел участие в локален мач сред Dalby Diehards против Gatton Hawks, съгласно австралийските новинарски известия.

За младежа, който е изправен пред дълъг път към възобновяване, е проведен краудфандинг. Според съотборник, разгласил на страницата за набиране на средства, тя „ има риск да загуби всички усеща в крайниците си “.

Съотборници, семейство и другари се събраха, с цел да дарят средства, до момента в който неустановеност остава над броя на спомагателните интервенции, от които играчът се нуждае. все още на писане са събрани повече от 80 % от 10 000 австралийски $ (5 263 английски лири).

Според 7News в Австралия Ланковски е бил преместван два пъти, сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР