Турският гранд Фенербахче реализира нов силен трансфер преди началото на

...
Турският гранд Фенербахче реализира нов силен трансфер преди началото на
Коментари Харесай

Фенербахче привлече американец

Турският гранд Фенербахче осъществя нов мощен трансфер преди началото на сезон 2019/20, откакто от клуба оповестиха, че са подписали контракт с америкацена Дерик Уилямс. По този метод 28-годишният баскетболист ще запише втора поредна година по терените на Европа, откакто през миналата акция носи екипа на различен клуб от Стария континент – Байерн (Мюнхен).

През миналите седмици интерес към Уилямс имаше още от страна на Анадолу Ефес и АХ Армани Олимпия Милано, както и от няколко клуба от Националната Баскетболна Асоциация, само че в последна сметка управлението на „ Фенерите “ съумя да се пребори с конкуренцията и да подсигури американеца в селекцията на Желко Обрадович за идващия сезон.

Дерик Уилямс стартира професионалната си кариера през 2011-а година, когато е определен под №2 в Драфта на НБА и за седем години в Лигата взима присъединяване в 436 дуела. През сезон 2018/19 той избира да продължи кариерата си в Европа с екипа на Байерн, като дебютния му сезон е повече от добър – 13.4 точки и 4.2 битки приблизително на мач в Евролигата, както и 11.4 точки и 3.3 битки приблизително на мач в шампионата на Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР