Турските власти са иззели 220 килограма кокаин от кораб, пристигнал

...
Турските власти са иззели 220 килограма кокаин от кораб, пристигнал
Коментари Харесай

Турските власти заловиха над 200 кг кокаин на кораб от Бразилия

Турските управляващи са иззели 220 кг кокаин от транспортен съд, дошъл в югоизточното пристанище Мерсин, заяви Анадолската организация.
Според информацията корабът е дошъл от Бразилия.
Силите за сигурност задържаха двама обвинени, заяви още организацията.
Турция работи сполучливо против наркотрафика, само че към момента остава известен път за контрабанда на опиати в Европа. Освен това не би трябвало да се не помни и вътрешното ползване на дрога.
На 25 септември силите за сигурност направиха интервенция против различен транспортен съд, пътуващ от Колумбия, в средиземноморското пристанище Искендерун в южната провинция Хатай. Те откриха 5 кг кокаин на борда на кораба под флага на Португалия, пренасящ въглища, и задържаха всичките шестима членове на екипажа.
През юни предходната година Турция организира най-голямата си интервенция за битка с опиатите и задържа 67 души в „ Операция„ Блатото “, ориентирана към тайфа с интернационалните връзки в Бразилия и Холандия.
Заподозрените в интервенцията стоят зад пратките с опиати, конфискувани от управляващите на разнообразни дати, от тонове хероин, уловени през 1993 година до повече от 18 тона кокаин, конфискувани през 2012 година, както и 20 тона хероин и хапчета екстази, хванати на борда транспортен съд през 2016 година
Според отчет на Службата на Организация на обединените нации за опиатите и престъпността (UNODC) Турция е конфискувала 62% от хероина и морфина, засечен в района отвън Азия. На Турция се падат 95% от хероина и морфина, конфискувани в Източна и Югоизточна Европа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР