Турските Ризеспор и Ерзурумспор напират за нападателя на Лудогорец Клаудиу

...
Турските Ризеспор и Ерзурумспор напират за нападателя на Лудогорец Клаудиу
Коментари Харесай

Турски слабаци напират за Кешерю

Турските Ризеспор и Ерзурумспор напират за нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешерю, твърди ajansspor.com. Двата отбора са закъсали в локалния хайлайф и през зимата ще опитат да стегнат крепко редиците си. Ризеспор, който искаше Кешерю още при започване на годината, а по-късно и през лятото, е на последно място в класирането. Отборът има единствено една победа от 13 шампионанти мача и е събрал едвам 9 точки. Малко над зоната на изпадащите е Ерзурумспор. Този отбор е 14-и в подреждането, като досега има 3 победи и 14 точки в актива си. Отборът обаче доста мъчно бележи - вкарал е едвам 11 гола в шампионата. Малко по-добре по този индикатор е Ризеспор, който 14 пъти е съумял да прати топката в противниковите мрежи.

Кешерю се намира на познатото равнище в Лудогорец и е обикновено да провокира интерес. 31-годишният румънец има 13 точни изстрела в в 16 мача в Първа лига. Той е безапелационният №1 за офанзивата на " орлите ". Неговият дубльор Якуб Шверчок не може да хване ръка, откакто Кешерю не стопира да бележи. Полският таран е бил прецизен 1 път в 9 турнирни дуела.

Третият централен нападател на Лудогорец - Жуниор Брандао, пък по този начин и няма мач в елита ни. Той дебютира за отбора в семейството на Байер (Леверкузен) в груповата фаза на Лига Европа, а по-късно стартира като титлуяр при визитата на Цюрих, защото Кешерю беше болен. Брандао е неудовлетворен от статута си в отбора, тъй като рядко е даже на пейката. До момента треньорът Антони Здравков избира да го праща в в дублиращия тим, който играе във Втора лига.
Първа лига 16 кръг, събота 24 ноември  Локомотив (Пловдив) 0:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР