Турски лекари изброиха продуктите, които причиняват усложнения, когато се приемат

...
Турски лекари изброиха продуктите, които причиняват усложнения, когато се приемат
Коментари Харесай

Внимание: Никога не приемайте лекарства с тези продукти

Турски лекари изброиха продуктите, които предизвикват затруднения, когато се одобряват едновременно с другите медикаменти.

Когато храната се разгражда в червата, медикаментите могат да създадат реакция с хранителни субстанции, което може да повлияе неподходящо на здравето.

Първият артикул, несъответстващ с медикаментите, е алкохолът. Използването му дружно с медикаменти или след банкет на медикаменти предотвратява отстраняването на алкохолните съставни елементи от тялото и предизвиква зачервяване на кожата, нараснало налягане, интензивен пулс и повръщане.

Други питиета също са рискови: кафе и чай. Не се предлага да се комбинират с медикаменти за лекуване на желязодефицитна анемия, защото тези питиета пречат на усвояването на желязото в червата. Препоръчително е тези медикаменти да се одобряват с портокалов сок.

Когато приемате хапчета за хипертония, би трябвало да се откажете от грейпфрута. Освен това с този плод може да засилите резултата на медикаментите, одобрявани за висок холестерол, с 13 пъти, което е много рисково. Също по този начин, медикаменти за аритмии, антипсихотици и медикаменти, употребявани за угнетяване на имунната система след трансплантация на органи, са несъвместими с грейпфрута.

При разредителите на кръвта не се предлага потреблението на зеленолистни зеленчуци и даже зелен чай, защото водят до съсирване на кръвта.

/  и във Facebook

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР