Турски гражданин влиза в затвора за 3 г. след присъда

...
Турски гражданин влиза в затвора за 3 г. след присъда
Коментари Харесай

Дядо влиза в затвора заради 6 кила коноп

Турски жител влиза в пандиза за 3 година след присъда от Окръжен съд – Кюстендил. 72-годишният К. Калкан е приет за отговорен за преместване през границата на страната на близо 6 кг марихуана.

Подсъдимият се призна за отговорен за това, че на 6 януари 2023 година, на входящо трасе при Граничен контролно-пропусквателен пункт – Гюешево, като пасажер в рейс по постоянната линия от Скопие, Република Северна Македония - Истанбул, Република Турция, без съответно позволение е пренесъл през границата на страната коноп / марихуана /, опакован в 6 пакета, с общо тегло 5 922 грама, на обща стойност 23 688 лева

Съдът, под председателството на арбитър Йоланда Цекова утвърди съглашението реализирано сред Окръжна прокуратура – Кюстендил и отбраната на подсъдимия, като наказването е несъмнено при многочислени смекчаващи условия, поради възрастта и тежкото здравословно положение на подсъдимия. Съдът дефинира първичен „ общ “ режим на изтърпяване на наказването „ отнемане от независимост “.

Съдът приспада времето, на авансово задържане на обвинения, считано от 6 януари, до влизане на съглашението в действие, като един ден задържане се зачита за един ден „ отнемане от независимост “.

Определението е дефинитивно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР