Турската суперзвезда Ажда Пекан включи в екипа на най-новия си

...
Турската суперзвезда Ажда Пекан включи в екипа на най-новия си
Коментари Харесай

Турската звезда Ажда Пекан се довери на български дизайнер

Турската суперзвезда Ажда Пекан включи в екипа на най-новия си музикален план младия дизайнер Фатих Осман, който от няколко години сполучливо постанова на българския и интернационален пазар стилния си бранд Faith IN Fatich.

При едно от пътуванията си до Турция Фатих се среща с персоналния стилист на Ажда и куп турски звезди - Беркер Уску, който остава впечатлен от изобретателния му дух и истинските хрумвания. Веднага следва и публична покана към нашия модист, да се включи като помощник стилист по време на фотосите на новото видео на Пекан.

Певицата се завърна на музикалната сцена след дългогодишна пауза и издаде едноименния си албум " Ajda ". Клипът е за песента " Bi`Tik ", която за малко време завладя класациите за поп музика. Мини филмчето споделя историята на двама влюбени, които са в разнообразни паралелни вселени и по този начин и не могат да доближат един до различен.
свързани новини19321на 03.10.2020
Ажда се доверява на нашумелия турски режисьор Нихат Одаъбъшъ, който в продължение на два дни управлява на терен екип от над 50 души. Бюджетът на видеоклипа е грамаден и коства над 600 хиляди турски лири (близо 40 000 евро). Това е и първата снимана виртуална продукция в Турция.

Ажда Пекан сменя близо 10 провокативни визии, а всички са впечатлени от нейната устойчивост, защото се постанова повече от два часа да виси във въздуха, закачена на тежки въжета.

" Впечатлен съм от професионализма и дисциплината на Ажда по време на фотосите. Тя изкара на крайник повече от 20 часа снимачно време в продължение на два дни, летеше във въздуха, провиснала на въжета, закачена единствено за краката и ръцете. Нито за момент не се оплака, нито изиска отмора, в противен случай, изпълняваше всички нареждания на режисьора. А визията й в действителност е зашеметяваща, все едно е разкрила машината на времето ", споделя усещанията си от снимачния развой родният дизайнер.

Скоро му следва да работи и по нов план с турския стилист Беркер Уску, който дава отговор за тоалетите на куп артисти, артисти и модели от южната ни съседка. " Истината, която постоянно си споделям е: Не спирай да проучваш! Мисля, че единствено по този метод можеш да схванеш какво следва в бъдещето. Никога не спирай да създаваш - е моят лозунг ", безапелационен е Фатих Осман, който за идните празници още веднъж изненада стилните почитатели с нова капсулна сбирка.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР