Турнето на Б.Т.Р. започва в ранните часове на 1 юли

...
Турнето на Б.Т.Р. започва в ранните часове на 1 юли
Коментари Харесай

Лятното турне на Б.Т.Р. започва от Тутракан

Турнето на " Б.Т.Р. " стартира в ранните часове на 1 юли в Тутракан. По традиция, за 17-а поредна година, първият юлски изгрев ще пристигна с " Б.Т.Р. " и Джон Лоутън тъкмо в 5 ч. с емблематичната ария на " Юрая хийп " - " Джулай морнинг ". Музикантите ще изпълнят известни песни на фамозната английска тайфа и авторски на " Б.Т.Р. ", научи ДУМА от Светла Русева от АБА/СМЕ.

В Панагюрище на 4 юли ще се изявят " Ахат ", Джо Лин Търнър (вокал на " Рейнбоу " и " Дийп пърпъл " ) и " Б.Т.Р. ", а на 27 юли в Тутракан, в границите на фестивала " Огненият Дунав " ще гостува " Б.Т.Р. " с Джо Лин Търнър.

Другите дати от турнето са 5 юли в Девин, 6 юли в Тетевен, 2 август в Бяла/Русе, 25 август в " Аксаково " /Варна.

На един от най-престижните фестивали у нас - " Аполония ", на 1 септември " Б.Т.Р. " ще показа новия си албум " Невидими стени ". " Б.Т.Р. " извършват на концертите множеството песни от последния си албум, както и най-популярните си шлагери.

" Б.Т.Р. ", в състав Атанас Пенев - вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас-китара, Илиян Диков - барабани, издаде 12-ия си студиен албум " Невидими стени " през март 2018 година с концерт премиера в зала 1 НДК и следващо национално турне на най-големите подиуми, с авансово разпродадени билети. Първият тираж на албума се изчерпва за по-малко от три месеца и сега е с нов тираж.

През 2019 година групата осъществя европейско турне с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, което мина при цялостни зали. Срещи на групата с феновете им са отразени от задграничната преса.

Провокирани от интереса и благосклонностите на почитателите, музикантите от " Б.Т.Р. " са решили да създадат видеоклипове на всяка от песните в " Невидими стени ". Досега са факт в необикновените за българския ефир видеопродукции в стилистиката на киното към " Моята мощ ", " Тези дни ", " Никога преди ", които оглавиха и се задържаха за дълго време в музикалните ранглисти.

https://www.youtube.com/watch?v=4rcD2TnXEBwhttps
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР