Туристите стигат до крайности на някои от презокеанските дестинацииПътуването с

...
Туристите стигат до крайности на някои от презокеанските дестинацииПътуването с
Коментари Харесай

Секс, бой и кокаин на борда на круизни кораби

Туристите стигат до крайности на някои от презокеанските дестинации

Пътуването с круизен транспортен съд се счита за един от върховете на лукса. То подухва мисли за пасажери в смокинги, слушащи струнни квартети. Но новото потомство от побъркани за купони туристи заплашват да потопят идеалистичната известност на промишлеността, написа английският таблоид " Сън ".

Възползващи се от офертите ол инклузив за напитки и храна, туристите стигат до крайности на някои от презокеанските дестинации. Един някогашен музикант на круизен транспортен съд споделя: „ Сравнително евтините цени на екскурзиите и питиетата, трансфораха пасажерите в животни ”.

Миналата седмица пияни пасажери на английски транспортен съд се замеряха с посуда и столове при пиянско сборичкване в 2 часа сутринта. Пререканието довело до всеобщ пердах, след който имало шестима ранени туристи.

Пасажерите на „ П&O Британия ” заплащат по 1000 паунда за едноседмично пътешестване, което си е дребна сума, спрямо другите с другите круизи, а пакетът ол инклузив коства 39,95 паунда дневно за 15 напитки.

Бивши чиновници на круизни кораби приказват за параходите като за места на разврат, принуждение и безсрамна голота.

Всяка година към 21 милиона души по света подхващат почивка с круизен транспортен съд, а офертите в настоящо време са ориентирани повече към по-младите клиенти.

Друг някогашен чиновник, Клер Сандърс на 29, дефинира по-кратките пътувания като „ призрачен сън ”. Тя споделя: „ Гостите изпиваха всичко на бара, а откакто той затвори започваха побоищата и разврата. Сутрин стартират с шампанско, а на обяд към този момент минават на вино ”.Много от чиновниците настояват, че намирането на кокаин по време на празненствата е също толкоз елементарно, колкото и пазаруването на бутилка уиски. Също по този начин споделят, че и те от време на време се включвали в тези купони, които нормално завършвали по каютите. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР