Цялата ПГ на ГЕРБ-СДС остро протестира срещу полицейските репресии в

...
Цялата ПГ на ГЕРБ-СДС остро протестира срещу полицейските репресии в
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: Полицейщина и репресии над кмета на Стамболийски от наследника на Рашков!

Цялата ПГ на ГЕРБ-СДС остро стачкува против полицейските репресии в страната. От медиите разбрахме, че посредством навлизане със специфични елементи и голям брой полицейски бусове е задържан кмета на Стамболийски и регионален координатор на ГЕРБ в Пловдив- Област Георги Мараджиев.Това разчитаме като продължение на полицейските репресии, почнали от времето на Бойко Рашков. Това съобщи на трибунка пред медиите ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. 

Категорично наясно сме, че обществена персона като кмет може да бъде арестуван и разпитван, само че при съблюдаване на всички процесуални условия в правовата страна, разяснява тя.

" Кое наложи още веднъж да се нахлува по възмутителен метод във фабриката на фамилията на Георги Мараджиев, а не поканен по реда на Наказателен кодекс? Министерство на вътрешните работи се употребява за бухалка против политическия конкурент. "

За нас това е поредна проява на полицейщина, след неуспехите на Министерство на вътрешните работи с мигрантската рецесия, престъпността и войната по пътищата. Дали карцерът не се случва, тъй като от ГЕРБ-СДС поискахме оставката на вътрешния министър Иван Демерджиев?

Да не би нахлуването на 20 въоръжени и маскирани хора, да е разследване от това, че през днешния ден Демерджиев трябваше да се яви в Комисия по вътрешна сигурност, откакто бездействието му докара до гибелта и раняването на български служители на реда и граничари. Учителят на Демерджиев господин Рашков не е най-хубавият преподавател, попита Маноил Манев от ГЕРБ.

В идващите дни ще предизвикваме чуване на вътрешния министър в Народно събрание за това грозно демонстриране на мощ, разкри Атанасова.

Министър Демерджиев от месеци се занимава единствено с спешен ПР, не и с битката против престъпността. Целта на акцията е в новините да влезе ареста, а не неуспехите на вътрешния министър. Оставка, господин Иван Демерджиев, прикани Тома Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР