Цял остров или част от остров могат да бъдат купени

...
Цял остров или част от остров могат да бъдат купени
Коментари Харесай

Продават частни острови на цената на апартамент

Цял остров или част от остров могат да бъдат купени на цената на един апартамент. Сайтът Private Island Magazine поддържа една от най-големите бази данни с екслузивни предложения за продажба и отдаване чартърен на острови в целия свят, написа Труд.

Най-ниската цена е за имот от 0,17 акра на брега на остров Лонг Кей, който е част от островите на Белиз. 12 международно известни места за гмуркане, измежду които и Голямата синя дупка, са единствено на 15 минути разходка с лодка от острова. Синята дупка беше определена за “Най-доброто място за гмуркане в света ” от списание Scuba Diver. Островът е най-хубавото място за гмуркане в Белиз. Цената на имота е 45 хиляди $.

На извънредно добра цена се продава и част от остров Танкук (Big Tancook Island), Нова Скотия, Канада. Продават се 11,6 акра от острова за 68 104 $. Парцелът може да се трансформира в необятен фамилен комплекс, място за единствения хотел или къмпинг на острова или дестинация за ветроходство единствено на шест благи от световноизвестния яхт клуб Честър. Остров Танкук е най-големият в залива Махоун. На него живеят към 125 поданици, а през лятото стават 200. На цената от 68 104 евро може да бъде платен апартамент в Слънчев бряг.

За 90 хиляди евро може да бъде платен целият остров “Ла Корнелия ”. Той е с размери от 1 акър и е част от Лас Ислетас де Гранада в Гранада, Никарагуа. На него има голям брой палми и мангови дървета, както и други овощни дървета. Има електричество и може да бъде застроен от новия притежател.

За малко по-висока цена може да купите и доста по-хубав остров. Например на цена от 336 782 евро може да бъде платен остров Исла Карабана Сол (Isla Carabana Sol), Панама. Този остров се предлага с място за акостиране за платноходка, гараж за скоростна лодка и парцел с два независими жилището, в които можете да се нанесете незабавно. Имотът е основан за хора, които обичат празненствата. Разполага със зона за барбекю, джакузи, частен плаж и частна лагуна. Освен това безжичният интернет е с чудесно качество. На същата цена може да бъде платен апартамент с една спалня в Ница, Франция.

Остров Игуана (Iguana Island), Никарагуа се продава за 475 хиляди $. Той е с повърхност 5 акра, на него има бели плажове и дъждовна гора, в която има обилие от кокосови палми и бананови дървета. Островът разполага с къща с три спални, две бани и огромна веранда, столова, бар и всекидневна, плюс спомагателни пространства за настаняване на личен състав. На тази цена може да купите първокласен апартамент на Средиземноморското крайбрежие, да вземем за пример, в Колиур, Франция.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР