Цял живот несправедливостите те зашлевяват и не спираш да вярваш,

...
Цял живот несправедливостите те зашлевяват и не спираш да вярваш,
Коментари Харесай

Откраднаха колелото на лекарка, разбра след нощна смяна СНИМКИ

" Цял живот несправедливостите те зашлевяват и не спираш да вярваш, че няма постоянно да е така… Но като че ли неприятните постоянно печелят ". Тези прочувствени думи написа българска лекарка, която станала обект на нагла кражба. Колелото на Елена И. било откраднато, до момента в който тя била на промяна в " Пирогов ". За грозния случай споделя самата тя в обществената мрежа Фейсбук, надявайки се колелото още веднъж да се върне при законния си притежател.

Жената споделя, че скъпата транспортно средство е изчезнало от велопаркинг, където било оставено, до момента в който тя била на работа в болничното заведение. Колелото е с червеников цвят и е с марка Orbea. Елена И. споделя и негови фотоси, до момента в който се надява още веднъж да си го върне.

Вижте целия роман за едно грозно закононарушение, споделене от  Елена И.:

Отиваш си на работа през нощта в незабавната държавна болница, паркираш си колелото на регламентирания охранителен (уж!) велопаркинг, сутринта -  след цяла нощ бъхтене,  си тръгваш в свежия пролетен безоблачен ден и... колелото го няма.

Оставям тези фотоси тук с вярата някак отново да си стане мое, тъй като по този начин е почтено, тъй като другото е неправилно, само че съм наясно, че този пост е повече прочувствен и ход на беззащитност, в сравнение с ефективен.

Цял живот несправедливостите те зашлевяват и не спираш да вярваш, че няма постоянно да е така… Но, като че ли неприятните постоянно печелят.
* Велосипедът е Orbea, модел ONNA10, цвят Brick Red Green, размер М, 29.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР