Цветя обсипаха модния подиум на Седмицата на модата в Милано

...
Цветя обсипаха модния подиум на Седмицата на модата в Милано
Коментари Харесай

Цветя обсипаха подиума в Милано - вижте как Армани си представя зимата

Цветя обсипаха стилния подиум на Седмицата на модата в Милано при представянето на сбирката " Зимни цветя " на Джорджо Армани за сезон есен-зима 2024/2025, съобщи Ройтерс.

„ Понякога дребните неща могат да имат огромно значение “, сподели 89-годишният дизайнер, до момента в който показва шоуто в Милано. " Цветята са знак, че идва по-добър сезон и аз в действителност одобрявам контраста - през зимата няма цветя, по тази причина ги сътворих ".  

Темата за цветята присъстваше на всички места в дефилето с флорални претекстове или бродерии, украсяващи якета, рокли, блузи, шапки и чанти.  Флорални щампи или бродерии в розово, синьо и зелено допълваха тъмните творения в синьо или черно.  Във вечерните тоалети флорални бродерии с пайети блестяха върху сака, транспарантни топове и рокли. Армани закри ревюто със селекция от рокли без презрамки с блестящи украшения от цветя. 

Седмицата на модата в Милано продължава до понеделник, след което феновете на модата и клиентите ще се насочат към Париж за последния стадий от едномесечния сезонен календар на стилните сцени.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР