Цветелина Нелова, която е съпруга на дългогодишния кмет на село

...
Цветелина Нелова, която е съпруга на дългогодишния кмет на село
Коментари Харесай

Съпругата на Ценко Чоков не успя да върне Галиче в ръцете на семейството

Цветелина Нелова, която е брачна половинка на дългогодишния кмет на село Галиче Ценко Чоков, не съумя да завоюва изборите в село Галиче. На балотажа победи претендентът на ГЕРБ Страхил Стоянов, който размени мъжа ѝ в ръководството на селото преди година.

Стоянов завоюва с гласовете на 566 души, до момента в който Нелова е получила поддръжката на 426 души. Съпругата на Чоков бе претендент на " Новото време ".

Самият Ценко Чоков, който е наказан на първа инстанция на четири и половина години затвор, беше претендент за кмет на община Бяла Слатина, само че загуби още на първи тур. В Бяла Слатина изборите бяхаспечелят Иво Цветков от ГЕРБ с 63.85% от гласовете. Чоков се показа добре,но остана на второ място с 19.24%.

Ценко Чоков е избиран за кмет на Галиче четири пъти с поддръжката на разнообразни политически сили. През месец май т.г. той бе наказан на първа инстанция като началник на група за рекет, лихварство, побоища и палежи. Заради дълготрайно му задържане в ареста при започване на 2018 година бяха прекъснати и пълномощията му като кмет на врачанското село.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР