Цветанка АндрееваИстинската звезда на служебната власт трябва да е Радев.

...
Цветанка АндрееваИстинската звезда на служебната власт трябва да е Радев.
Коментари Харесай

Политическата инфантилност може да доведе Радев и в местната власт

Цветанка Андреева

Истинската звезда на служебната власт би трябвало да е Радев. Министрите са безлични, само че покорни и признателни. Изцяло зависят от неговата оценка и снизхождение. Съдбата им е част от политическата тактика на президента за присъединяване му в политическия развой. 

Но пък и съветът на Политическа партия е доста на място - да не се бъркат в изборите. Знаят и са прави! Много е елементарно да направиш политически план под егидата на служебната власт на Радев. Да си правиш реклама, до момента в който използваш властта за компрометиране на съперниците си. Лесно се става първи, само че в този момент е друго. 

Радев ще чегърта тях, с цел да си освободи място за идващия му план в ляво-център. И до момента в който новата им коалиция ще се бори към този момент обединена против ГЕРБ, Радев ще ги смазва, тъй като той държи информацията за тях. 

Политическа партия се отхвърлиха от евроатлантическото болшинство, което беше мощен мотор в закрития към този момент парламент, с цел да се борят още с ГЕРБ. Илюзия е да имат вяра, че сами (в новата коалиция) могат да завоюват София. " Градските демократи " не съумяха дружно с Българска социалистическа партия и Мая Манолова преди години, какво остава в този момент откакто и те бяха преценени като дарба да ръководят страната.

Илюзия е да мислят, че без ГЕРБ могат да създадат евроатлантически кабинет. Необмислено е да развият анти-ГЕРБ предизборна акция и да чакат след това поддръжка!

Висока е вероятността тяхната политическа инфантилност да докара Радев и в локалната власт. Тогава той ще е съперникът на ГЕРБ, а който е останал от Политическа партия и коалиция ще е на площада, само че не до шадравана - там ще са новите Кирчовци.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР