Цветан Цветанов отправи изключително силни думи към БСП след вчерашния

...
Цветан Цветанов отправи изключително силни думи към БСП след вчерашния
Коментари Харесай

Цветан Цветанов с изключително силни думи към БСП след вчерашния конгрес: Пускат фалшиви новини и правят интриги!

Цветан Цветанов насочи извънредно мощни думи към Българска социалистическа партия след вчерашния конгрес на социалистите. Той ги прикани да си вземат решение първо вътрешните проблеми и чак тогава да атакуват останалите.

" Ето ви данните къде се намира Българска социалистическа партия, когато ръководи и данните, когато ГЕРБ ръководи. Абсолютно несъстоятелна теза, обслужваща популизма. Бих желала да споделя с вас и за битката за контрабандата. Това са данните, в които контрабандата се е ширила в средите на Българска социалистическа партия.

БСП би трябвало да си вземат решение вътрешните проблеми, когато не можеш да управляваш своята партия, не считаме, че тряба да вървят обвинявания за съвременно иго към партия, която за последните 10 години е получила похвали за демократично ръководство.

За Българска социалистическа партия очевидно алтернативата на ръководство е да пускат подправени вести, да вършат интриги. Защото през днешния ден Западните Балкани и политиката на ГЕРБ и министър ръководителя способстват за престижа на България.

Нека всеки един, когато приказва за цели на председателството, да знае, че тези цели към този момент са одобрени. "

Реакцията на Цветан Цветанов бе провокирана след вчерашните изявления на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за избор на съмнение към настоящето държавно управление. В тази връзка министър председателят Бойко Борисов привиква през днешния ден разширено съвещание на Изпълнителната комисия на партията.

Пресконференцията на ГЕРБ след съвещанието тече и сега, очаквайте детайлности в БЛИЦ!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР