ЦСКА влиза в тежка серия от мачове след паузата в

...
ЦСКА влиза в тежка серия от мачове след паузата в
Коментари Харесай

ЦСКА влиза в тежка серия от мачове

ЦСКА влиза в тежка серия от мачове след паузата в шампионата поради присъединяване на националния тим в Лигата на нациите. " Червените " възобновяват шампионата с домакинство на Пирин. Мачът с благоевградчани е на 3 октомври, понеделник, от 17:30 часа. След това идва сложното - от 10.10 до 1 ноември на възпитаниците на Саша Илич предстоят цели 5 гостувания в провинцията в границите на 20 дни, напомня " Тема спорт ". На първата дата армейците имат аудиенция на Лудогорец.
 Четири дни отмора за играчите на ЦСКА, Саша Илич потегля към Сърбия
Четири дни отмора за играчите на ЦСКА, Саша Илич потегля към Сърбия

Следващата подготовка на " алените " ще се организира в четвъртък

На 19 октомври е конфликтът против Ботев (Пловдив) в Коматево. Тази среща е отсрочена от 5-ия кръг, тогава не се състоя по искане на алените. 4 дни по-късно идва гостуването на Ботев (Враца), което е в неделя, 23 октомври. Извънстоличната обиколка продължава с мач в Кърджали против Арда - на 28 октомври, петък, и завършва с различен тежък дуел - против Локо (Пловдив) на " Лаута " на първи ноември. В този интервал ЦСКА има единствено едно домакинство - на Хебър на 15 октомври.

До момента в шампионата " алените " три пъти са играли отвън " Армията ", като имат единствено един изстрадал триумф - с 1:0 над последния Спартак (Варна). В останалите 2 срещи направиха 1:1 с Локо (Сф) и изгубиха с 0:2 от Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР