ЦСКА възнамерява да вземе още две нови попълнения през лятото.

...
ЦСКА възнамерява да вземе още две нови попълнения през лятото.
Коментари Харесай

ЦСКА възнамерява да се подсили с още нови футболисти

ЦСКА има намерение да вземе още две нови попълнения през лятото. " Червените " водят заключителни договаряния с набелязаните състезатели и още през тази седмица най-малко един от тях се чака да парафира с клуба. По традиция от " Армията " не посочват имена, тъй като " доброжелатели " незабавно пробват да попречат на прехвърлянията, оповестява " Тема Спорт ".
 Бивш футболист на ЦСКА се завърна в родния си клуб
Бивш футболист на ЦСКА се завърна в родния си клуб

Укра подписа с Рио Аве

Единият от привлечените, сходно на Бай, Чатакович и Вилдсхут, ще е нападателен футболист. Нуждата от играчи в предни позиции още повече се усили, откакто Ахмед Ахмедов също е с контузия.

Завърналият се от Азербайджан нападател се контузи по време на контролата с Ботев (Враца) и бе сменен наложително. За момента още не е ясно какъв брой време ще отсъства от терените.
 ЦСКА не може да си разреши да играе без чужденци
ЦСКА не може да си разреши да играе без чужденци

Съгласни ли сте с сходно мнение?

Добрата вест за ЦСКА е извънредно виновното държание на Жорди Кайседо. Еквадорският национал самичък се отхвърли от отмора след присъединяване си на Копа Америка, което приключи предходната неделя след отпадането на отбора му на 1/4-финала от бъдещия първенец Аржентина. Кайседо беше на " Българска войска " в събота и взе участие при представянето на отбора за новия сезон, което се състоя на полувремето на контролата с Ботев (Вр). Нападателят ще попадне в групата за мача с Лудогорец за Суперкупата на България на 17 юни.

На този стадий Валентин Антов, който игра чартърен в Болоня, също остава футболист на ЦСКА. Към него има интерес от Острова, както и от френския Реймс, само че все още нито един клуб не е удовлетворил финансовите условия на " алените ". Антов ще стартира сезона на " Армията ", само че не е изключено да бъде продаден преди затварянето на трансферния прозорец.
 Срджан Захариевски: Мачовете против ЦСКА са фантазия, това е клуб с обичаи в Европа
" Мачовете против ЦСКА са фантазия, това е клуб с обичаи в Европа "

Треньорът на Струга има вяра, че отборът му ще се изправи против " алените " в Лига на конференциите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР