ЦСКА успя да победи с 2:0 Черно море при гостуването

...
ЦСКА успя да победи с 2:0 Черно море при гостуването
Коментари Харесай

ЦСКА триумфира на негостоприемния Тича


ЦСКА съумя да победи с 2:0 Черно море при гостуването си от 18-ия кръг на efbet Лига.

Големите герои за " армейците " на " Тича " бяха Жеферсон и Кареасо. 

ЦСКА се опита да провежда бърза офанзива в 3-ата минута. Дюкенс Назон опитва да реализира двойно подаване с Маурисио Гарсез. Бразилецът се стремеше да изведе Назон в наказателното поле на Черно море, само че Живко Атанасов доста добре затвори централния нападател на " алените ", който не съумя да овладее топката.  

Черно море направи сериозен пропуск в 8-ата минута. Васил Панайотов подаде към Матеус Клементе, който финтира Брадли Де Нойер и стреля, само че на сантиметри настрана от десния непряк дирек на вратата на Густаво Бусато. 

ЦСКА направи доста огромен пропуск в 24-ата минута. След доста груба неточност в отбраната на Черно море Дюкенс Назон изскочи самичък против Георги Георгиев, само че вратарят на Черно море съумя да отрази удара на нападателя на " алените ". 

ЦСКА сътвори напрежение в наказателното поле на Черно море в 46-ата минута. Назон подаде към Иван Турицов, който центрира остро в наказателното поле на домакините, само че Маурисио Гарсез остана надалеч от топката и не съумя да я засече. 

Черно море отговори в 48-ата минута. Велислав Василев проби по десния фланг, след което подаде към Васил Панайотов в наказателното поле на ЦСКА, а той стреля, само че неопределено, над напречната греда в навън. 

ЦСКА поведе с 1:0 в 64-та минута в миг, в който Черно море бе с човек по-малко на терена, защото Мартин Дичев се контузи. Именно през неговата дясна зона " алените " проведоха своята офанзива. Дюкенс Назон подаде към Иван Турицов, който продължи към Жеферсон. Бразилецът получи топката на отлична позиция в наказателното поле на Черно море и с мощен удар я вкара във вратата на Георги Георгиев.  

Николай Златев насочи подъл удар в 73-ата минута, само че Густаво Бусато внимаваше и избави.

ЦСКА поведе с 2:0 в 74-ата минута. Марселино Кареасо насочи отдалечен удар, който не беше мощен, само че вратарят Георги Георгиев позволи нелепа неточност и разреши топката да влезе във вратата му. В продължението на мача Брадли Де Нойер получи втори жълт картон след спор за нарушаване против него и остави тима си с човек по-малко.

Така ЦСКА събра 44 точки на върха и към този момент е на шест пред Лудогорец, само че разградчани са с цели три мача по-малко. Черно море пък е на шестото място с 29 точки.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР