ЦСКА - София стартира кампанията Тук ще бъдат и нашите

...
ЦСКА - София стартира кампанията Тук ще бъдат и нашите
Коментари Харесай

ЦСКА - София стартира кампания, посветена на най-малките червени фенове

ЦСКА - София започва акцията " Тук ще бъдат и нашите деца ", отдадена на най-малките почитатели. В серия от начинания от март до края на сезона от " Армията " ще извърнат особено внимание на малчуганите - тези, които горят по " армейския " отбор и тези, в които занапред ще се възпламени искрата на " алената " магия.

От клуба разкриха проектите си за идния месец март:

" 1. По мотив обичайния празник Баба Марта ще се срещнем с децата в 7-мо учебно заведение. Ще поиграем дружно футбол, ще си заменяем мартенички и ще ги поканим на семейството ни с Локомотив (Пловдив). Всичко това – с обичаните им футболисти. 

2. Входът за всички деца до 16 година за домакинските ни мачове през март ще бъде свободен. 

3. На 04.03. по време на Армейския ни следобяд в детския бранш ще се организира интерактивен диалог на тематика „ Най-великият ЦСКА “. С завладяващи разкази и по занимателен метод дребните ни почитатели ще се срещнат с някои от най-вълнуващите моменти от историята ни. 

4. До 15.03. може да записвате децата си за нашето „ Армейско учебно заведение “. След оповестяването на старта на самодейността всяка неделя сред 11:30 – 13:00 ч. малчугани от всевъзможни възрасти ще учат дружно забавни истории от славното минало на отбора, ще вземат участие в потребни начинания, ще играят разнообразни игри и забавлявайки се дружно, ще се трансформират в част от фамилията на ЦСКА. Записванията на децата се одобряват на имейл адрес [email protected]. Повече детайлности ще бъдат дадени напълно скоро! 

5. В края на месеца сме на посетители на ОУ " Гео Милев ", с. Белозем. На будните деца там ще разкажем за какво би трябвало да спортуват, какво коства триумфът и какъв брой значимо е да не се отхвърлят! "
 Капитанът на ЦСКА - София се извини на Септември Капитанът на ЦСКА - София се извини на Септември
За всяка една от самодейностите, част от акцията " Тук ще бъдат и нашите деца ", от ЦСКА - София ще описват в допълнение и в подробност.

" Да накараме детските сърца да туптят мощно от благополучие и неспокойствие поради ЦСКА одобряваме за идея. Само по този начин те ще бъдат ТУК – на нашия стадион, в нашия дом, и след нас! ", написаха още от " Армията ".

Снимка: cska.bg

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР