ЦСКА-София приема в последния си мач от група А на

...
ЦСКА-София приема в последния си мач от група А на
Коментари Харесай

ЦСКА-София мечтае за нов подвиг срещу Рома

ЦСКА-София приема в последния си мач от група " А " на Лига Европа. " Червените " ще играят в този мач единствено за достойнството си, откакто към този момент изгубиха шансове за класиране напред в шампионата. " Вълците " пък са сигурен победител в групата, тъй че надали ще се хвърлят с всички сили в този мач, което може да бъде още един плюс за софиянци.

ЦСКА-София изигра най-силния си мач в шампионата до момента точно против Рома на " ". Тогава " алените " стигнаха до тъждество 0:0. Сега възпитаниците на се надяват на нов героизъм, като даже се целят не просто в ново тъждество, а в първата си победа.

За задачата обаче ЦСКА-София би трябвало да означи първия си гол в груповата фаза. Големият проблем на столичани в шампионата се оказа точно яловата офанзива. Досега отборът е с голова разлика 0:6.

Освен за чест и за авторитет, " чеврените " ще играят през днешния ден и за коефициента на България, както и за немалка сума, която ще влезе в касата на клуба при победа или тъждество. Това не е по никакъв начин за подценяване. Освен това през днешния ден е и рожденият ден на благодетеля на клуба Гриша Ганчев и играчите ще имат отличен късмет да му създадат прекрасен подарък.

Добрата вест е, че на " Армията " нямат проблеми с контузени и осъдени играчи. Така Акрапович ще може да заложи на най-благоприятен състав. Очаква се той да пусне Бусато на вратата и триото Антов, Матей и Занев в отбрана. Вион и Мазику ще бъдат халф-бековете, а Юга и Санкаре ще работят в ролята на отбранителни полузащитници. Тиаго ще стартира като плеймейкър, а Йомов и Соу ще си партнират в офанзива.

Както стана дума, днешната среща е без изключително значение за Рома. Затова треньорът се чака да даде отмора на доста съществени играчи. Най-вероятно той ще пусне в игра Лопес на вратата и Фацио, Смолинг и Жезус в отбрана. Перес и Калафиори ще бъдат халф-бекове, а Бове и Диавара ще работят в центъра на терена. В предни позиции пък ще стартират Педро, Миланезе и Майорал.

Лига Европа, група " А ", 6 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - РОМА

Вероятни сформира:

ЦСКА: Бусато, Антов, Матей, Занев, Вион, Мазику, Юга, Санкаре, Тиаго, Йомов, Соу

РОМА: Лопес, Фацио, Смолинг, Жезус, Перес, Калафиори, Бове, Диавара, Миланезе, Майорал, Педро

Стадион: " Васил ", София
Съдия: Ирфан Пелто (Босна и Херцеговина)
Начало: 19:55 часа

Лига Европа 6 кръг, четвъртък 10 декември  ЦСКА-София 19:55предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР