ЦСКА-София представи на официална пресконференция нов партньор. Това е едно

...
ЦСКА-София представи на официална пресконференция нов партньор. Това е едно
Коментари Харесай

ЦСКА-София представи нов партньор

ЦСКА-София показа на публична конференция нов сътрудник. Това е едно от водещите приложения за диалози в света Viber, с коeто " алените " подписаха дълготраен контракт.

" Благодаря от името на управлението за тази взаимна активност. Това е едно огромно преимущество пред останалите клубове. Още едно средство за нашите почитатели да обменят информация. И най-скептичните наши почитатели и техните условия ще бъдат задоволени. Надявам се тази взаимна активност да бъде дългосрочна”, сподели по врeме на събитието спортният шеф в клуба Пламен Марков.

„ Щастливи сме, че с един от най-обичаните професионални футболни клубове в България успяхме да осъществяваме сходно огромно партньорство, което да даде на милионите почитатели на тима в България и по света ужасно преживяване във Viber. Очакваме тематичният стикер пакет, изпълнен с обичани слогани и реплики на клуба, и функционалният чат бот, който дава информация за билети, класирания и вести, да обогатят страстите на ентусиастите и да добавят тактиката за развиване на клуба”, добави пък шефът на компанията Атанас Райков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР