ЦСКА-София посреща Зоря (Луганск) на националния стадион “Васил Левски” в

...
ЦСКА-София посреща Зоря (Луганск) на националния стадион “Васил Левски” в
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще търси добър турнирен резултат

ЦСКА-София посреща Зоря (Луганск) на националния стадион “Васил Левски” в 20:30 часа през днешния ден. Двата отбора се изправят един против различен в първи мач от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Всеки от тях има съществени упоритости да продължи напред в шампионата и по всичко проличава, че ни чакат много оспорвани конфликти в София и в Украйна. Затова “червените” ще създадат всичко допустимо да реализират добър турнирен резултат, който да им даде шансове да довършат започнатото в реванша.

Зоря е тим, който залага главно на локални футболисти. Въпреки това украинците са доста рисков тим със сериозен опит в Европа. Не е за подценяване и фактът, че тимът от Луганск се показва много обичайно в досегашните си еврогостувания и е записал 6 победи, 2 равенства и 8 загуби.

Зоря обаче идва в София без огромната си звезда. Артьом Громов отпадна от сметките на треньорския щаб поради травма. Това сигурно е плюс за “Армейците”.

Украинците вярно са усетили, че главният коз на ЦСКА-София е на аварийна пейка и това е треньорът Люпко Петрович. Сърбинът е опитна лисица в Европа и знае по какъв начин да излъже всеки противник. Приоритет за него през днешния ден ще бъде тимът му да не допусне гол във вратата си, а едвам по-късно ще се опита и да вкара няколко в тази на съперника.

На “Армията” обаче не престават да имат някои проблеми към състава. Рубен Пинто още веднъж остана отвън групата, а същото се отнася и за Енрике Рафаел, за който до последно имаше очаквания да е подготвен, само че очевидно това не е реалност.

Най-вероятно през днешния ден “червените” ще излязът в състав Черниаускас под рамката и триото централни бранители Албентоса, Бодуров и Томаш. Занев и Жеферсон ще бъдат халф-бекове, а в средата на терена ще работят Бикел и Малинов. Тиаго ще извършва функционалността на плеймейкър, а в офанзива ще стартират Соу и Евандро.

Наставникът на гостите Виктор Скрипник пък се чака да заложи на Шевченко на вратата и пред него в отбрана Тимчик, Вернидуб, Ханна и Михайличенко. Иванисеня ще бъде опорен халф, а Хоменчовски и Чеберко ще са дуото в средата на терена. Кочергин и Ледньов ще стартират на двете крила, а в офанзива ще работи Будкивски.

Лига Европа, 3-и прелиминарен кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - ЗОРЯ (ЛУГАНСК)

Вероятни сформира:

ЦСКА: Черниаускас, Бодуров, Тиаго, Албентоса, Жеферсон, Занев, Бикел, Малинов, Тиаго, Соу, Евандро

ЗОРЯ: Шевченко, Тимчик, Вернидуб, Ханна, Михайличенко, Иванисеня, Хомченовски, Чеберко, Кочергин, Ледньов, Будкивски

Стадион: “Васил Левски”, София
Съдия: Сандро Шерер (Швейцария)
Начало: 20:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР