ЦСКА-София и Левски направиха 0:0 в мач от Първа лига,

...
ЦСКА-София и Левски направиха 0:0 в мач от Първа лига,
Коментари Харесай

Много битка и пропусната дузпа в края: ЦСКА-София и Левски записаха нули

ЦСКА-София и " Левски " направиха 0:0 в мач от Първа лига, като резултатът е неприятен и за двата противника. В 90-ата минута вратарят на " алените " Густаво Бусато избави дузпа на Ивелин Попов, отсъдена с ВАР за игра с ръка на Брадли де Нойер.

Краят бе трагичен, само че дуелът за следващ път разочарова. Предложи най-вече борба, единоборства, малко смислени офанзиви и положителни комбинации. Това в по-голяма степен важи за " алените ", които не сътвориха нито една голова опция, не че и техният противник реализира кой знае какъв брой в офанзива.

В челото преднината на ЦСКА-София пред " Лудогорец " към този момент е единствено две точки.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР