ЦСКА-София е напът да се сдобие с нов кондиционен треньор

...
ЦСКА-София е напът да се сдобие с нов кондиционен треньор
Коментари Харесай

Любо води свой човек за кондиционен треньор

ЦСКА-София е напът да се снабди с нов кондиционен треньор в най-скоро време. Става дума за индивида на Любослав Пенев - Давиде Родригес. Двамата работиха дружно в ЦСКА, Литекс, националния тим и за последно във Валенсия " Б ". Още през предишното лято, когато Ел Голеадор беше вид за нов треньор, той имаше изискване да стартира работа дружно с испанеца. Тогава двете страни не се схванаха и " алените " избраха Нестор Ел Маестро.

След като се завърна на " Армията " при започване на тази година Любо небрежно измете от клуба Томас Нойберг, който пристигна в ЦСКА-София още през 2016 година Понастоящем с физическата подготовка на " Армейците " се занимава Кирил Динчев, който бе помощник на Нойберг. Предполага се, че той ще остане и в екипа на Давиде Родригес.

Това, че ЦСКА-София се нуждае незабавно от нов кондиционен треньор, се видя образно по време на второто полувреме в мача с Лудогорец от Първа лига. Тогава " алените " очевидно бяха свършили горивото и бяха притиснати от своя противник. Само до края на този месец на ЦСКА-София предстоят 5 мача, а за разлика от съперниците си за първото място Лудогорец и Левски, " алените " единствени са и в борбата за Купата на България и ще им би трябвало сериозна физическа устойчивост, с цел да се борят на двата фронта и да нападат мечтания от почитателите дубъл.

" Меридиан мач "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР