ЦСКА ще подпише договор с нападателя Дауда Бамба и той

...
ЦСКА ще подпише договор с нападателя Дауда Бамба и той
Коментари Харесай

Саша Илич премисли: ЦСКА подписва с Бамба

ЦСКА ще подпише контракт с нападателя Дауда Бамба и той ще остане на " Армията ". 27-годишният котдивоарец близо месец тренира с тима без да парафира, защото имаше предпоставки за възможна контузия в коляното. Последните проучвания на Бамба обаче са положителни и са посочили, че положението му е устойчиво и той е подготвен за игра. Очаква се играчът да подпише договор с " алените " до края на актуалната седмица, като продължителността му ще бъде за 1 година.

Дауда Бамба дойде в София на 7 юли и на процедура трябваше да бъде показан в комплект с другия нов нападател Дюкенс Назон. Бамба изгледа онлайн на " Армията " успеха с 3:0 над Арда в шампионата, само че на петия ден от престоя му от клуба осведомиха за комплицираната обстановка към него.

" След обстойни прегледи в България, които включваха, с изключение на детайлно извършените стандарнти процедури, по този начин и ЯМР, стана ясно, че има предпоставки за възможна контузия в коляното. Консултации с няколко специалисти у нас и в чужбина потвърдиха, че травма може да бъде предотвратена при използване на превантивни лечения. По гледище на Саша Илич Дауда Бамба ще тренира в продължение на месец с тима, когато ще премине нови прегледи. Въз основа на резултатите от тях, както и на мнението на треньора, ЦСКА ще вземе дефинитивно решение дали да притегли футболиста ", осведомиха от клуба преди три седмици.

Последните проучвания са посочили сензитивно усъвършенстване в коляното на Бамба, който има и норвежки паспорт и през последната година вкара 7 гола в 32 мача за турския първокласен Алтай. В шампионата на Норвегия пък той има 43 попадения в 105 срещи за Кристиансунд и още 27 гола в 76 дуела за Бран. Саша Илич още предходната седмица удостовери, че таранът тренира на цялостни обороти и няма никакви проблеми, изразявайки вяра крайното решение да бъде взето час по-скоро. Сърбинът желае спомагателна конкуренция за Назон и Калоян Кръстев в офанзива.

Според " Блиц ", незабавно откакто е получил информация от лекарите, мощният човек в ЦСКА Данаил Ганчев е оповестил, че трансфер ще има. Междувременно " алените " са в напреднали договаряния с задграничен централен бранител, който към този момент е в София и се е срещнал с клубните босове, само че за момента името му се пази в цялостна загадка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР