ЦСКА се изправя срещу Клуж в мач от група А

...
ЦСКА се изправя срещу Клуж в мач от група А
Коментари Харесай

ЧФР Клуж - ЦСКА

ЦСКА се изправя против Клуж в мач от група " А " на Лига Европа. Двубоят в Румъния на стадион

" Константин Радулеску " започва в 22:00 часа.

" Червените " са в търсена на първа победа, до момента в който Клуж към този момент има 4 точки и при триумф през днешния ден, има късмет за продължение в идната фаза на шампионата. Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович няма кадрови проблеми преди дуела. Той може да разчита на всички свои футболисти, пристигнали на румънска земя.

" Наясно съм със стартовия си състав. В главата си имам състава. Всички са на линия. Качествата на съперника са ясни. Имат доста мощни страни, играят на контра. Организиран тим са. Може да ни готвят някаква изненада. Подготвени сме за всичко и чакаме всичко ", показа Акрапович преди дуела.
 Бруно Акрапович: ЦСКА може да победи Клуж, подготвени сме за всевъзможни изненади
Бруно Акрапович: ЦСКА може да победи Клуж, подготвени сме за всевъзможни изненади

Специалистът е впечатлен от изявите на Али Спу

От своя страна Клуж се намира в сериозна рецесия. Отборът е с пет провали в последните си шест мача във всички шампионати. В понеделник треньорът Дан Петреску бе уволнен, а на неговата позиция краткотрайно застава помощникът му - Мариус Билашку.



Младият експерт на конференцията преди дуела сигнализира, че на пръв взор успеха би била лесна за Клуж през днешния ден, само че това по негово мнение е рисково мислене. Той предизвести, че " армейците " са рисков отбор, който постоянно може да сервира изненада.
 Треньорът на Клуж: Трябва доста да внимаваме с ЦСКА
Треньорът на Клуж: Трябва доста да внимаваме с ЦСКА

Билашко внимателен в упованията си за дуела на следващия ден

ЦСКА има два триумфа в последните си 9 визити в Европа. Едната е от този сезон - 3:1 над Базел в плейофите, другата е от 2018 година с 3:1 над австрийския Адмира Вакер. В останалите 7 срещи " алените " са с две равенства - 0:0 с Рома и Титоград и 5 провали.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР