ЦСКА разби с 5:0 като гост Верея в мач от

...
ЦСКА разби с 5:0 като гост Верея в мач от
Коментари Харесай

ЦСКА вкара 5 на "Верея" и изпревари "Лудогорец"

ЦСКА разруши с 5:0 като посетител " Верея " в мач от 21-ия кръг на Първа лига. По този метод футболистите на Стамен Белчев оглавиха класирането с актив от 50 точки.

Столичани бяха покрай разкриване на резултата още в 1-ата минута на срещата. Крили Десподов центрира към Енрике, който стреля с глава, само че Даниел Наумов мазета в корнер. 120 секунди по-късно топката към този момент бе в мрежата на " Верея ". Станислав Манолев подаде към Фернандо Каранга, той финтира Иво Иванов и прати топката в мрежата.

В 16-ата минута ЦСКА стигна до втори гол. След многоходова офанзива отдясно топката доближи до Рафаел Енрике, който от близко повиши на 2:0.

Гостите продължиха с натиска към вратата на Даниел Наумов и до края само че полувремето пропуснаха няколко положителни благоприятни условия за нов гол. Тиаго стреля настрана от задачата от отдалеченост, Роланд Алберг от няколко метра бе отхвърлен от Наумов, а Десподов бе спрян от отбраната.

След подновяването на играта обстановката на терена не се промени. Отново футболистите на Стамен Белчев бяха цялостни господари на терена.

В 62-ата минута Здравко Илиев и Даниел Наумов не се схванаха при центриране в наказателното поле и Фернандо Каранга с техничен удар направи резултата 3:0.

Едно от новите попълнения Роланд Алберг повиши на 4:0 в 78-ата минута, откакто си замени двойно подаване с Жеан Бланко. Колумбиецът също вкара първи гол с екипа на ЦСКА. Това стана в 89-ата минута, когато Наумов не се намеси добре при отдалечен удар на Тиаго, а отбитата топка попадна в Бланко, който финтира вратаря и оформи крайното 5:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР