ЦСКА продаде за солидната сума от 1,5 млн. долара своя

...
ЦСКА продаде за солидната сума от 1,5 млн. долара своя
Коментари Харесай

ЦСКА продаде за солидна сума свой национал в САЩ

ЦСКА продаде за солидната сума от 1,5 млн. $ своя народен защитник Антон Недялков, заяви клубният уебсайт.

Ето информацията:

"Армейци,

бранителят Антон Недялков към този момент е играч на американския клуб Далас. След дълги договаряния прехвърлянето бе финализиран публично и сърцатият бранител поема към американската Висша лига.

Сумата, която ЦСКА ще получи по договора, е 1,5 милиона $, като тя може да нарасне при положително показване на футболиста и новия му отбор. Освен това алените резервират в специфична уговорка забележителен % от правата на Недялков при бъдеща негова продажба.

Към 24-годишния роден национал имаше засилен интерес и от други задгранични клубове, само че за ЦСКА договорката в този миг не беше главен и наложителен приоритет. Със своя престиж и позиции легендата Христо Стоичков изигра съществена роля тя да стане факт. По негова рекомендация от Далас от дълго време следяха изявите на Недялков и на няколко пъти повишаваха финансовите параметри. Ръководството на армейците направи доста, с цел да задържи играча в редиците си и напролет, само че в последна сметка бе почетено експлицитното гледище на самия футболист и Стоичков кариерата му да продължи на ново занятие в Съединени американски щати.

Искаме да ви уверим, че управлението на ЦСКА незабавно предприе нужните ограничения и задейства договарянията по привличането на първокласен заместител на Недялков на този пост ", заяви уеб сайтът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР