ЦСКА подписа двугодишен договор с компанията от Апенините Макрон, която

...
ЦСКА подписа двугодишен договор с компанията от Апенините Макрон, която
Коментари Харесай

И Макрон се похвали за сделката с ЦСКА: Друг топ европейски футболен клуб се присъедини към нашето семейство

ЦСКА подписа двугодишен контракт с компанията от Апенините " Макрон ", която ще обезпечи на отбора самостоятелна серия дрехи, създадени особено за " армейците ".

Новината бе оповестена по-рано през днешния ден, а на уеб страницата на международния състезателен бранд също се похвалиха с новото партньорство.
 ЦСКА подписа контракт със международния бранд
ЦСКА подписа контракт със международния бранд " Макрон "

Договорът е за две години

" Друг топ европейски футболен клуб се причислява към " фамилията Макрон ". Става въпрос за ЦСКА София, най-успешният клуб в българския футбол, който ще носи екип с марката " Macron Hero " от идващия сезон 2022-2023. Партньорството планува създаването на нова екипировка за щаба и играчите на клуба, от младежите до първия тим, дружно със специфична линия облекло и мърчандайзинг за почитателите.

ЦСКА е основан през 1948 година под егидата на Спортното сдружение на Българската войска. Отборът може да се похвали с впечатляваща сбирка от титли: печели 31 пъти шампионата на България, 21 пъти Купата на България и 4 пъти Суперкупата на България. Отборът е чест участник в европейските клубни шампионати и е достигал два пъти до полуфиналите на КЕШ и веднъж до Купата на носителите на купи на УЕФА. Много велики играчи са носили фланелката на " Червените ". Двама от най-известните играчи на клуба сигурно са Христо Стоичков (171 мача, 114 гола), притежател на Златната топка през 1994 година, когато изведе българския народен тим до четвъртото място на Световното състезание в Съединени американски щати, и Димитър Бербатов който носеше фланелката на ЦСКА, до момента в който беше още доста млад и записа 65 мача и 38 гола.

Присъствието на " Макрон " във футбола на Балканите се укрепва от подписаното партньорството с тима на ЦСКА. Новите публични и подготвителни екипи, както и мърчандайзингът ще включват стила, дизайна, технологията и качеството, които направиха " Mакрон " водещата марка в спортното облекло. Ръководството на клуба работи в директно съдействие с креативния отдел на Макрон, с цел да изработят дизайн, който въплъщава цветовете, знаците, историята и традициите на българския клуб ", написаха от " Макрон " на уеб страницата си.
 Филип Филипов:
Филип Филипов: " Макрон " вникна в значимостта на ЦСКА за България и Балканите

Изпълнителният шеф на " алените " приказва незабавно след завършването на договорката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР