ЦСКА подкрепи Ботев (Пловдив) в искането на оставка на шефа

...
ЦСКА подкрепи Ботев (Пловдив) в искането на оставка на шефа
Коментари Харесай

ЦСКА подкрепи Ботев и заяви: Време е да се обединим за промяна в българския футбол!

ЦСКА поддържа Ботев (Пловдив) в настояването на оставка на шефа на съдиите Виктор Кашай. " Червените " разгласиха позиция по тематиката.

Ето какво пишат:

" ЦСКА се причислява към апела на Ботев Пловдив за отстраняването на Виктор Кашай от позицията началник на съдиите, като желаеме да призовем и за цялостни съществени и навременни промени в работата на реферите. Заставаме твърдо зад подхванатите от Ботев Пловдив начални стъпки за решаването на проблем, който визира целия български футбол и за който нееднократно сме алармирали.

Превърна се в наклонност през годините едни и същи клубове да бъдат пострадали и тежко ощетявани на терена за сметка на други. Отново през годините се убедихме, че е нужна единна позиция от страна на всички наранени от " човешките " или не толкоз човешки, колкото умишлени, неточности на съдиите в българското състезание. Грешки, от които страда целият български футбол, а равнището пада стремглаво с всяка минала година.

Липсата на обективност, ясни критерии за разглеждане на противоречивите обстановки, нелогични решения и тенденциозни отсъждания са единствено част от всичко това, предизвикващо гнева на футболната общност. И до момента в който за ЦСКА всичко това се трансформира в по-скоро традиция, то този сезон броят на недоволните с съображение пораства. Вярваме, че е време да обединим старания и да не позволим разрухата на българския футбол да продължи. Призоваваме всички клубове да се включат в подписката за отстраняването на Виктор Кашай, като не спрем дотук. Нужни са синхронизирани дейности за цялостна смяна в образа на футболната среда в България ".
 Ботев (Плодив): Призоваваме всички клубове да изискат оставката на Кашай
Ботев (Плодив): Призоваваме всички клубове да изискат оставката на Кашай

От клуба излязоха с публична декларация
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР