ЦСКА победи с 2:0 Септември (София) в благотворителна контролна среща,

...
ЦСКА победи с 2:0 Септември (София) в благотворителна контролна среща,
Коментари Харесай

ЦСКА победи Септември в благотворителна контрола

ЦСКА победи с 2:0 Септември (София) в благотворителна контролна среща, играна на клубната база в Панчарево.

Всички събрани средства от продажба на виртуални билети, входни талони тениски в поддръжка на идеята ще отидат за подкрепяне на потърпевшите от наводненията в карловския район.

Първото полувреме започва отлиично за момчетата на Саша Илич и още в началните секунди на дуела Дюкенс Назон откри резултата, откакто бе изведен очи в очи със стража на гостите и майсторски го преодоля за 1:0. В средата на частта още веднъж той пропусна да се разпише за повторно, откакто бе оставен самичък против Шейтанов, само че този път вратарят избави. По този метод двата състава се отдръпнаха на отмора с гол задатък за домакините. 

През второто полувреме в игра за алените се появиха всички налични футболисти от аварийна пейка без Густаво Бусато. ЦСКА продължи да нападна и да търси още попадения и в 72-ата минута Менно Кох подаде с глава към Дауда Бамба, който също с глава трансферира противниковия вратар и оформи крайното 2:0.

На 3 октомври (понеделник) ЦСКА приема Пирин (Благоевград) на стадион „ Българска войска “ в среща от 12-ия кръг на Първа лига, която е с начален час 17:30 часа.

Стартов състав: 25. Димитър Евтимов (в), 15. Тибо Вион, 2. Юрген Матай (к), 4. Менно Кох, 13. Галин Минков, 20. Йоан Бауренски, 26. Марселино Кареасо, 7. Джонатан Линдсет,  11. Лазар Туфегджич, 28. Браян Морено, 9. Дюкенс Назон.

Резерви: 1. Густаво Бусато (в), 6. Брадли де Нойер, 21. Амос Юга, 17. Бисмарк Чарлс, 30. Дауда Бамба.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР