ЦСКА отново ще проведе основната част от лятната си подготовка

...
ЦСКА отново ще проведе основната част от лятната си подготовка
Коментари Харесай

ЦСКА отново ще се подготвя в Австрия

ЦСКА още веднъж ще организира главната част от лятната си подготовка в Австрия, оповестява " Тема Спорт ". " Армейците " бяха в алпийската страна в 6 от последните 7 години, като единственият пропуск бе натрапен от пандемията от ковид през 2020 година

На австрийска територия алените ще се готвят освен за идващия сезон в Първа лига, само че и за присъединяване си в евротурнирите. Всички на " Армията " се надяват отборът да взе участие в квалификациите за Шампионската лига, а не както през този сезон - за Лигата на конференциите. Това ще значи, че отборът е поставил завършек на 15-годишната си суша без купа. Както е известно, родният първенец стартира от първия кръг на ШЛ, който през идващия сезон ще се организира 11-12 и 18-19 юли.
 До дни ЦСКА показва план за реорганизация на
До дни ЦСКА показва план за реорганизация на " Българска войска "

До края на месеца ще бъде извършена конференция, на която алените ще показват образно работата, която са свършили в последната година

Ако ЦСКА остане втори в шампионата, пък ще започва присъединяване си в ЛК от втория прелиминарен кръг на 27 юли и 3 август. Първа лига пък ще стартира на 14 юли, петък. Това е датата, която е обсъждана от Професионалната футболна лига и футболния съюз. И се чака точно тя да бъде гласувана от Изпълкома на централата.

Настоящият шампионат започва рекордно рано - още на 8 юли. Издърпването за тази дата бе неотложно поради международното състезание в Катар, което се състоя през ноември и декември предходната година. Именно по тази причина и шампионата ще приключи много късно - при започване на юни.
 Саша Илич даде 4 дни отмора в ЦСКА
Саша Илич даде 4 дни отмора в ЦСКА

" Червените " ще играят контрола със Спортист в Своге

Първата част на подготовката на ЦСКА ще се организира на родна територия, най-вероятно на клубната база в Панчарево. Лагерът в Австрия пък ще бъде вторият стадий от нея. Именно в алпийската страна алените ще проведат и по-голямата част от летните си контроли. В последните години там те изиграха влиятелни спаринги с Динамо (Киев), Шахтьор (Донецк), Ред Бул (Залцбург), който срещнаха и това лято и изгубиха с 1:2. Другите спаринги бяха против Гройтер Фюрт (1:4), което бе и всекидневен дебют за Саша Илич отпред на ЦСКА, австрийския Кематен (5:3) и румънския Сепси (0:4).

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР