ЦСКА най-вероятно няма да задържи в отбора Кевин Меркадо, пише

...
ЦСКА най-вероятно няма да задържи в отбора Кевин Меркадо, пише
Коментари Харесай

ЦСКА ще бие шута на Меркадо

ЦСКА най-вероятно няма да задържи в тима Кевин Меркадо, написа "24 часа ". Договорът на еквадореца е до края на годината и треньорското управление е решило да не се възползва от услугите на крилото.

Меркадо, както и множеството от останалите му съотборници, разочароваха с изявите си при измъчената победа с 3:1 над Ботев (Враца) в осминафинала за Купата на България във вторник вечерта на „ Армията “. 22-годишният нападател пристигна при „ алените “ през февруари и оттогава в 24 публични мача е отбелязал единствено един гол.

Освен това на 170-сантиметровия еквадорец към този момент е открит заместител. ЦСКА е постигнал сделка с холандския нападателен халф от суринамски генезис Роланд Алберг, който работи също по лявото крило. 27-годишният футболист на Филаделфия би трябвало единствено да мине медицински прегледи, с цел да бъде задействан договорът му през зимата.

След тъгата против отбора от Враца, който е втори във Втора лига, и трите следващи равенства за шампионата преди този момент, огромна част от почитателите на ЦСКА съзряха скрит план от страна на тарторите в отбора против старши треньора Стамен Белчев. Според мнозина наставникът е „ изтървал “ съблекалнята и опитните играчи са против него, като желаят той да бъде заменен.

Интервютата на Станислав Манолев и Кирил Десподов, които обществено след края на дербито с Левски (2:2) си разрешиха да разясняват треньорските решения, съгласно почитателите приказват за протест от страна на някои от играчите.

ЦСКА стартира подготовка за първия мач от второто завъртане в Първа лига, който е против Славия от 17,30 ч на „ Армията “ в събота. Всички футболисти в отбора са здрави и разполагаем на Стамен Белчев. На линия за Славия е и полузащитникът Кристиян Малинов, който изтърпя наказването си за насъбрани картони против Ботев (Враца).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР