ЦСКА направи грешна стъпка, след като завърши 1:1 при гостуването

...
ЦСКА направи грешна стъпка, след като завърши 1:1 при гостуването
Коментари Харесай

С един точен удар "Дунав" спря ЦСКА

ЦСКА направи неверна стъпка, откакто приключи 1:1 при гостуването си на " Дунав ". Червените направиха доста пропуски, като насочиха 19 удара към вратата на отбора от Русе.

От своя страна, " Дунав " вкара при единствения си удар в мача. Стефан Христов се разписа в края на първата част след груба неточност в защитата на ЦСКА. Евандро вкара гола за алените през второто полувреме.

След седем кръга ЦСКА е пети с 12 точки. В идващия кръг алените се изправят против " Левски ". " Дунав " е 11-и със седем точки.

В началото футболистите на ЦСКА опитваха да застрашат вратата на " Дунав " с далечни удари. Червените бяха по-дейният тим, като в една обстановка Евандро изведе Али Соу, който се завъртя и стреля. Ударът му обаче отиде право в ръцете на Благой Макенджиев.

Малко по-късно вратарят на " Дунав " още веднъж избави изстрел на Соу. Нападателят продължи да работи интензивно и търсеше благоприятни условия да стреля към вратата.

В 41-ата минута " Дунав " организираше постепенна офанзива, само че топката им бе отнета. Тиагто задържа излишно дълго и опита подаване към Рубен Албентоса, като Стефан Христов лиши топката и наказа грубата неточност на ЦСКА.

През втората част ЦСКА наложи напън и се настани в полето на " Дунав " в търсене на гол. След доста пропуски алените стигнаха до равнене в 68-ата минута, когато се разписа Евандро. Бразилецът получи подаване в наказателното поле от Кристиян Малинов и от точката за осъществяване на дузпа насочи топката неспасяемо.

Футболистите на ЦСКА направиха още няколко пропуща, като Евандро беше близо да донесе триумфа на алените. Играчите на " Дунав " се бяха окопали към наказателното си поле и удържаха равенството.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР